Nyt fra Jaipour

Tiden gaar hurtigt og det er allerede tirsdag i Jaipour hovedstaden i Rajastan og det er her det hele kommer fra, alle tekstilerne og smykkerne og alle krydderier ogalle duftolierne og hvorfor ikke bruge nogle penge i min butik. Heftigt er det – men ikke naer saa hetigt som Delhi.

Tog toget fra Old Delhi soendag aften eller retter mandag morgen kl 5, og det var rent surreelt 1000 der sov i indgangsomraadet til stationen og lige saa mange paa de forste perroner. Og hvor var toget, ingen information ingeningen oplysning kun 18 perroner med masser masser af mennesker, og pludselig kommer denne unge fyr og siger at det er jo nok denne specielle express som gaar fra spor 9 og ganske rigtigt; der paa en af den ophaengte sedler, Mr Rasmus – og male 56 saa man kommer i kupe med andre paa ens alder scarry.

I morgen gaar turen med tog mo Agra – 2 overntninger og saa er planen at jeg tar mod Hadiwar – rishihkesh og Shimla. Saa lidt presset maa jeg forlade denne side og skrive videre senere – jeg har lagt nogle billeder p[ picasaweb under dette link

Klik her for flere billeder

101OLYMP

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *