Taj Mahal

Morgentoget klokken 6.12 fra Jaipour til Agra – sleeper paa andenklasse Ac 2 rene lagner og en hovedpude og et sleepersaede med udsigt til varme toerre smaa marker med masser af arbejdende “famileier” i faerd med at skare korn i neg – hvede tror jeg – 5 til 10 mand arbejdende med at lagge det hoestede hvede i neg, som bliver samlet af i bunker, en trakor med en taersker placeres ved bunken og der taerskes.

Jo taetter paa Agra des mere groent virkede det. Mange smaa landsbyer med dynger af ko-lort til toerre i solen, senere stablet i runde kuber – som de flotteste branedestabler.

Ankom til Agra ca 11 og installeret paa Taj Plaza, med udsigt til Taj Mahal fra rooftop restaurant. Det foerste maaltid og en lille oel nedsvalget i aerboedig udsigt. I eftermiddag lidt vandring til pladsen udenfor Taj og i morgen den store turisttur. Jeg vil laegge et udsigtsbillede paa

Laekker vegelunch: m oel 40,- kr

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *