Taj Mahal og Agra

Det var en lang dag i gaar.

Fedt at besoege Taj Mahal og det var ikke overrendt. Men maaske kraever det en hel fortaelling for sig selv – men resten af dagen forgik i Taxi rundt til byens og en enkelt omegn sevaerdighed. Der er ikke specielt rart i Agra. Huzzelerne er ret aktive da det er lowseason. Men vores (jeg fulgtes med Eric fra Koeln) taxi driver glimrede ved det foerste stop med at ville eksportere os videre til en tuck tuck kun 200 Rps pr snude for at komme til indgangen til Fatehpur Sikri som er et stor roed sandstens complex http://en.wikipedia.org/wiki/Fatehpur_Sikri.

Da vi vaesentligt undrede os over denne ekstra udgift koert driveren os 200 m laengere til en p-plads og en ventende bus her var prisen for turen 5 rps – tjah det var foreste step i forsoeget paa snyd og bedrag den dag. Nuvel det var saa gennemskueligt at det odelagde den stakkels fyrs muligheder for komission resten af dagen – maaske – for man ved det selvfoelgelig ikke. Mange af disse fyre lever af de tips der falder ekstra af – og de lever vel ikke fedt – men det er ikke saa meget beloebet som det er maeden, der tricker en honest dansker.

Til Haridwar m AC2 sleeper kl 10.55  10 timer ::-)

Bliver spaendende at komme til denne hellige by taet ved Ganges udspring.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *