He went out tiger hunting with his elephant and gun

I gaar var jeg med 2 australier en englaender og en amerikaner paa en tur til Rajaji National Park. Vi tog tidligt afsted og ankom til indgang kl 6 hvor parken aabnede. Foerst blev vi omrokeret til en Safari Jeep og saa gik det derudaf pa de stoevede veje i parken. Ret hurtigt sa vi en del forskellige deer og antiloper som jeg ikke skal goere mig klog paa navne af og desuden en masse fugle. Det var dejligt at vaere vaek fra de larmende tuk tuk og i naturparkens stilhed. Der var en masse fugle  – farverige – men desvaerre ingen guide der kunne fortalle hvilke men vi saa en del grippe og en enkelt oern meget taet pa. Det foerste stoerre scoop var en elefant der bevaegede sig gennem det hoeje elefant graes naesten daekket af graes.

Lidt senere moedte vi denne basse  – en respektindgydende male med flotte stoedtaender og ret stor af en Indisk elefant

Jeg har set rigtig mange tamme elefanter – men der er enorm forskel paa udstraalingen fra saadan en basse. Foerst gik den lige mod jeepen men gik saa ind i underskoven. Det helt store var 2 leoparder der laa lidt inde i en lysning – flotte flotte og meget lyse-sandfarved i tegningerne. Desvaerre kunne min zoom ikke hamle op med afstanden, saa det kan ikke umiddelbart dokumenters her. Og vorte svin var der masser af da dum da dum kom de listende uden angst

Ham her er ogsaa rigtig flot

Saadan ser moder Ganga ud i Rishikesh

Senere paa dagen blev jeg braendt af af en Sitar laerer – lidt aergeligt i oejeblikket, men maaske var det en lidt stor mundfuld denne mandag.

Imorgen tar jeg til Dehra dun og videre op til Muussoorie som ligger hoejt og med nogle fede udsigter til Himmalaya.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *